-
RSS

Senaste inläggen

Nordic trophy...
Mer effekt...
Påsk ledig?? nähä..
Influensa, rost, bucklor och nya produkter...
drivs av

Min blogg

Nordic trophy...

Nu är snart vår nya anläggning i drift.. och under tiden så lackar vi nu stora delar av en helt ny Scania som kommer att stå utställd på Nordic trophy Mantorp i slutet på augusti. Riktigt kul tycker vi, då just nordic trophy är den häftigaste lastbils utställningen vi vet! 

Be there!! 

Mer effekt...

Nu är fler effektlacker på gång hem.. Ska bli kul att prova lite nya candyfärger och ett par nya flakesorter :) 

Förhoppningsvis flyttas verksamheten till nya lokaler till sommaren, då jag farit runt och tittat på diverse alternativ. Mer om det senare. 

Påsk ledig?? nähä..

Fullt ös! Länge sedan jag uppdaterade något, men har haft fullt upp. Företaget knallar sakta men säkert på och mer och mer jobb blir det. Kul!
Planerer för en box till, men behöver samtidigt mer utrymme... hmm.
Vad händer i verkstan nu då? Jo där står en PV -63:a, en 242 -75 och en Turnpike cruiser -57. Dessa kommer inom ett par veckor vara klara för slut montering. Lägger upp lite bilder på dem så fort dem är klara.

Influensa, rost, bucklor och nya produkter...

Nu är äntligen nya hemsidan igång, men eftersom att jag inte är någon höjdare på hemsidor så tar det kanske ett tag innan den ser ok ut..

Vidare så har det kommit hem riktigt balla produkter från Osren, dessa kommer köras hårt med kommande veckorna, och kommer förhoppningsvis demo visas för lite andra företag och bilrekondare framöver. Släng våtslippapperna och köpa dessa polerpads och medel istället.
Site Builder drivs av  Vistaprint